Goede stukadoor Delfzijl

Goede stukadoor Delfzijl

Een afwerklaag is belangrijk. Het biedt namelijk verstevig en bescherming voor muren. Ardo Stucworld is een gespecialiseerd bedrijf in Spack- en Stukadoorswerk. Wij hebben verschillende cursussen gevolgd zodat Ardo Stucworld goede kennis heeft opgedaan over de materialen en technieken die er worden toegepast bij het stuken. Ardo Stucworld wil ervoor zorgen dat elke klant tevreden en vol bewondering naar zijn eigen muren kan kijken.

ardo ardo

Meer dan alleen een goede stukadoor Delfzijl

Ardo Stucworld is gevestigd in Delfzijl. Wij hebben al veel werkzaamheden verricht voor verschillende woningen in Delfzijl en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor stucwerk, spackwerk, sierpleisters en schadeherstel. Met jarenlange ervaring in nieuwbouw, bestaande bouw en verbouwingen zorgen wij ervoor dat wij iedere klus groot of klein tot in de puntjes afwerken! Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Ardo Stucworld onderscheid zich van concurrenten door middel van:

  • Gespecialiseerd in Spack- en Stukadoorswerk
  • Jong en flexibel stukadoorsbedrijf
  • Goede stucadoor met meer dan 15 jaar ervaring
  • Aangesloten bij de CVW
  • Gekeurde kwaliteitsmaterialen
  • 5 jaar garantie

Over Ardo Stucworld Delfzijl

Wij zijn een jong en flexibel stukadoorsbedrijf gevestigd in Delfzijl/Appingedam dat gespecialiseerd is in Spack- en Stukadoorswerk. Verscheidene cursussen zijn gevolgd zodat Ardo stucworld goede kennis heeft van de materialen en van de technieken die er worden gebruikt en zo kan inspelen op de wensen uit de markt. Met jarenlange ervaring in nieuwbouw, bestaande bouw en verbouwingen zorgen wij ervoor dat wij iedere klus groot of klein tot in de puntjes afwerken! Bekijk enkele referenties van ons.

ardo

Ook zij vinden Ardo Stucworld een goede stukadoor

Hier enkele reacties van tevreden klanten

Ardo Stucworld bij ons de woonkamer gespackt. Top werk geleverd en ook belangrijk heel aardige mensen. Een AANRADER!
Johan

Vorige week onze muren laten stucen door Ardo Stucworld. Zeer tevreden met het eindresultaat!
Tim

Bekijk ook eens: