Spackbedrijf Appingedam

Spackbedrijf Appingedam

Woont u in Appingedam of bent u op zoek naar een spackbedrijf in Appingedam en omstreken? Dan bent u bij Ardo Stucworld aan het juiste adres. Wij hebben al jarenlange ervaring in nieuwbouw, bestaande klanten en verbouwingen. U kunt bij ons terecht voor stucwerk, spackwerk, sierpleisters en schadeherstel.

spackbedrijf-appingedam

Wat is spackwerk?

Spackwerk is een snelle en goedkope afwerkmethode om uw muren en plafond te voorzien van een kleurtje en structuur. Spackwerk is vaak geschikt voor grote projectsoorten omdat deze techniek vaak wordt toegepast op grotere oppervlaktes. Spackwerk wordt bijvoorbeeld veel gebruikt bij nieuwbouwprojecten omdat het de goedkoopste en snelste afwerking is voor wanden en plafond. Het Spackwerk wordt niet alleen maar toegepast bij grote projecten het word namelijk ook gebruikt bij kleinschaliger projecten zoals verbouwingen van privéwoningen.

Spackwerk aanbrengen

Het aanbrengen van Spack wordt vaak gedaan met een Spackspuitmachine. Deze machine brengt de Spack aan op de wanden of het plafond in twee lagen. De eerste laag is ervoor bedoeld om oneffenheden in de wand of het plafond gelijk te maken. Nadat de eerste laag is aangebracht wordt de tweede laag aangebracht dit is een zogeheten afkorrellaag. Deze laag zorgt ervoor dat de wanden of het plafond een korrelige structuur krijgen.

spackbedrijf-appingedam

U bepaalt de uitstraling

Wilt u uw muren of plafond laten spacken? U bepaalt zelf de uitstraling. Spack is van nature een gladde pasta, maar zorgt voor een korrelstructuur op uw wanden of plafond. In overleg met de klant bepalen we de dikte van de korrel. Ardo Stucworld helpt u graag bij uw keuze.

Daarom kiest men voor Ardo Stucworld

  • Bekend in Appingedam en omstreken
  • Gespecialiseerd in Spack- en Stukadoorswerk
  • Jong en flexibel stukadoorsbedrijf
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Aangesloten bij de CVW
  • Gekeurde kwaliteitsmaterialen
  • 5 jaar garantie
  • Vrijblijvend een offerte aanvragen

spackbedrijf-appingedam

Over Ardo Stucworld Appingedam

Wij zijn een jong en flexibel stukadoorsbedrijf gevestigd in Delfzijl/Appingedam dat gespecialiseerd is in Spack- en Stukadoorswerk. Verscheidene cursussen zijn gevolgd zodat Ardo stucworld goede kennis heeft van de materialen en van de technieken die er worden gebruikt en zo kan inspelen op de wensen uit de markt. Met jarenlange ervaring in nieuwbouw, bestaande bouw en verbouwingen zorgen wij ervoor dat wij iedere klus groot of klein tot in de puntjes afwerken! Bekijk enkele referenties van ons.

Ardo Stucworld doet meer dan alleen Spackwerk!

Naast het Spacken zijn wij ook gespecialiseerd in stucwerksierpleisters en schadeherstel.

Bekijk ook eens:

Heeft u vragen of wilt u graag advies?

Bel 0634008156 of mail naar info@ardostucworld.nl voor een vrijblijvend gesprek of vraag hieronder direct een offerte aan.

Offerte aanvragen