Spackbedrijf Delfzijl

Spackbedrijf Delfzijl

Bent u op zoek naar een Spackbedrijf in Delfzijl en omstreken? Dan bent u bij Ardo Stucworld aan het juiste adres. Wij hebben al jarenlange ervaring in nieuwbouw, bestaande klanten en verbouwingen. U kunt bij ons terecht voor stucwerk, spackwerk, sierpleisters en schadeherstel.

spackbedrijf-delfzijl spackbedrijf-delfzijl

Wat is spackwerk?

Spackwerk is een snelle en goedkope want- en plafondafwerking. Spackwerk is vaak geschikt voor grote projectsoorten omdat deze techniek vaak wordt toegepast op grotere oppervlaktes. Spackwerk wordt bijvoorbeeld veel gebruikt bij nieuwbouwprojecten. Het Spackwerk wordt niet alleen maar toegepast bij grote projecten het word namelijk ook gebruikt bij kleinschaliger projecten zoals verbouwingen van privéwoningen.

Spackwerk in Delfzijl

Het is natuurlijk ook belangrijk om te weten wat Spackwerk nou eigenlijk is. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u in de komende jaren volop kunt genieten van uw prachtig afgewerkte muren en plafond. Ardo Stucworld brengt tijdens het spackwerk een pleisterlaag onder hoge druk aan op uw muren of plafond.
Het Spackwerk word in 2 lagen aangebracht:

  • De meslaag: Met deze laag wordt uw muur of plafond egaal gemaakt. Kleine gaatjes en oneffenheden worden weggewerkt.
  • De afkorrellaag: Deze laag dient als afwerking en bepaalt de structuur van het spuitwerk.

spackbedrijf-delfzijl

U bepaalt de uitstraling

Wilt u uw muren of plafond laten spacken? U bepaalt zelf de uitstraling. Spack is van nature een gladde pasta, maar zorgt voor een korrelstructuur op uw wanden of plafond. In overleg met de klant bepalen we de dikte van de korrel. Ardo Stucworld helpt u graag bij uw keuze.

spackbedrijf-delfzijl

Daarom kiest men voor Ardo Stucworld

  • Bekend in Delfzijl en omstreken
  • Gespecialiseerd in Spack- en Stukadoorswerk
  • Jong en flexibel stukadoorsbedrijf
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Aangesloten bij de CVW
  • Gekeurde kwaliteitsmaterialen
  • 5 jaar garantie
  • Vrijblijvend een offerte aanvragen

Over Ardo Stucworld Delfzijl

Wij zijn een jong en flexibel stukadoorsbedrijf gevestigd in Delfzijl/Appingedam dat gespecialiseerd is in Spack- en Stukadoorswerk. Verscheidene cursussen zijn gevolgd zodat Ardo stucworld goede kennis heeft van de materialen en van de technieken die er worden gebruikt en zo kan inspelen op de wensen uit de markt. Met jarenlange ervaring in nieuwbouw, bestaande bouw en verbouwingen zorgen wij ervoor dat wij iedere klus groot of klein tot in de puntjes afwerken! Bekijk enkele referenties van ons.

Ardo Stucworld doet meer dan alleen Spackwerk!

Naast het Spacken zijn wij ook gespecialiseerd in stucwerksierpleisters en schadeherstel.

Bekijk ook eens:

Heeft u vragen of wilt u graag advies?

Bel 0634008156 of mail naar info@ardostucworld.nl voor een vrijblijvend gesprek of vraag hieronder direct een offerte aan.

Offerte aanvragen