Spackwerk Appingedam

Spackwerk Appingedam

Bent u op zoek naar een Spackbedrijf in Appingedam en omstreken? Dan bent u bij Ardo Stucworld aan het juiste adres. Wij hebben een jong en flexibel bedrijf met jarenlange ervaring in nieuwbouw, bestaande bouw en verbouwingen. Onze werkzaamheden zijn onder andere stucwerk, spackwerk, sierpleisters en schadeherstel.

spackwerk-appingedam

Spackwerk

Spacken is eigenlijk een snelle en goedkope wand- en plafondafwerking. Het wordt vaak toegepast op grotere oppervlaktes hierdoor is het dus ook geschikt voor grote projecten. Spackwerk wordt ook toegepast bij nieuwbouwprojecten. Herinrichtingen van winkel- en kantoorruimtes kunnen er heel goed mee worden afgewerkt, maar ook kleinschaliger projecten zoals verbouwingen en privéwoningen.

spackwerk-appingedam

Wat is Spackwerk?

Natuurlijk is het belangrijk om te weten wat Spackwerk nou precies is. Ardo Stucworld brengt tijdens het Spackwerk een pleisterlaag onder hoge druk aan op uw muren of plafond. Het is natuurlijk belangrijk dat u er zeker van kan zijn dat uw prachtig afgewerkte muren of plafond er de komende jaren nog perfect eruitzien.
Het Spackwerk word in 2 lagen aangebracht:

  • De meslaag: Met deze laag wordt uw muur of plafond egaal gemaakt. Kleine gaatjes en oneffenheden worden weggewerkt.
  • De afkorrellaag: Deze laag dient als afwerking en bepaalt de structuur van het spuitwerk.

spackwerk-appingedam

U bepaalt zelf de uitstraling

Uw muren of plafond laten Spacken? De klant bepaalt zelf de uitstraling van het Spackwerk. Spack is een gladde pasta van nature. Het zorgt ervoor dat uw wanden of plafond een korrelige structuur krijgen. Wij bepalen in overleg met de klant de dikte van de korrel. Ardo Strucworld helpt u graag bij uw keuze.

spackwerk-appingedam

Daarom kiest men voor Ardo Stucworld

  • Bekend in Appingedam en omstreken
  • Gespecialiseerd in Spack- en Stukadoorswerk
  • Jong en flexibel stukadoorsbedrijf
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Aangesloten bij de CVW
  • Gekeurde kwaliteitsmaterialen
  • 5 jaar garantie
  • Vrijblijvend een offerte aanvragen

Over Ardo Stucworld Appingedam

Wij zijn een jong en flexibel stukadoorsbedrijf gevestigd in Delfzijl/Appingedam dat gespecialiseerd is in Spack- en Stukadoorswerk. Verscheidene cursussen zijn gevolgd zodat Ardo stucworld goede kennis heeft van de materialen en van de technieken die er worden gebruikt en zo kan inspelen op de wensen uit de markt. Met jarenlange ervaring in nieuwbouw, bestaande bouw en verbouwingen zorgen wij ervoor dat wij iedere klus groot of klein tot in de puntjes afwerken! Bekijk enkele referenties van ons.

spackwerk-appingedam

Ardo Stucworld doet meer dan alleen Spackwerk!

Naast het Spacken zijn wij ook gespecialiseerd in stucwerksierpleisters en schadeherstel.

Bekijk ook eens:

Heeft u vragen of wilt u graag advies?

Bel 0634008156 of mail naar info@ardostucworld.nl voor een vrijblijvend gesprek of vraag hieronder direct een offerte aan.

Offerte aanvragen