Spackwerk

Spackwerk Appingedam / Delfzijl

Bent u op zoek naar een Spackbedrijf in Appingedam / Delfzijl en omstreken? Dan bent u bij Ardo Stucworld aan het juiste adres. Wij hebben een jong en flexibel bedrijf met jarenlange ervaring in nieuwbouw, bestaande bouw en verbouwingen. Onze werkzaamheden zijn onder andere stucwerk, spackwerk, sierpleisters en schadeherstel.

Spackwerk

Spacken is een snelle en goedkope wand- en plafondafwerking. Deze techniek wordt veel toegepast op grotere oppervlaktes en is daarmee geschikt voor veel projectsoorten.
Het wordt bijvoorbeeld veel in nieuwbouwprojecten toegepast. Ook herinrichtingen van winkel- en kantoorruimtes kunnen er heel goed mee worden afgewerkt, maar ook kleinschaliger projecten zoals verbouwingen van privéwoningen.

Wat is spackwerk?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten wat spackwerk precies is. U wilt er immers van verzekerd zijn dat u de komende jaren volop gaat genieten van uw prachtig afgewerkte muren of plafond. Tijdens het spackwerk brengen wij een pleisterlaag onder hoge druk aan op uw muren of plafond.
Het spackwerk wordt in 2 lagen aangebracht:

  • De meslaag: Met deze laag wordt uw muur of plafond egaal gemaakt. Kleine gaatjes en oneffenheden worden weggewerkt.
  • De afkorrellaag: Deze laag dient als afwerking en bepaalt de structuur van het spuitwerk.

Bepaal zelf de uitstraling

Wilt u uw muren of plafond laten spacken, dan bepaalt u zelf de uitstraling. Het is van nature een gladde pasta, maar zorgt voor een korrelstructuur op uw wanden of plafond. In overleg bepalen we de dikte van de korrel. Wij adviseren u graag bij uw keuze.

Heeft u vragen of wilt u graag advies?

Bel 06-25368171 of mail naar info@ardostucworld.nl voor een vrijblijvend gesprek of vraag hieronder direct een offerte aan.

Offerte aanvragen