Stukadoor Appingedam

Stukadoor Appingedam

Bent u op zoek naar een stukadoor in Appingedam en omstreken? Dan bent u bij Ardo Stucworld aan het juiste adres. Wij hebben een jong en flexibel bedrijf met jarenlange ervaring in nieuwbouw, bestaande bouw en verbouwingen. U kunt bij ons terecht voor stucwerk, spackwerk, sierpleisters en schadeherstel.

stukadoor-appingedam stukadoor-appingedam

Vele mogelijkheden bij Stukadoor Appingedam Ardo Stucworld

Sausklaar

Het glad afwerken van uw wanden is ook mogelijk bij ons. De wanden worden dan voorzien van voorstrijk, hoekstrips en glad gestuct zodat ze klaar zijn om gesaust te worden. Ook zijn wij in het bezit van een spuitmachine waarmee we uw wanden ook gelijk kunnen sauzen nadat we deze strak hebben gestuct.

Gipsplaatafwerking

Van behangklaar tot sausklaar, gipsplaatafwerking doen wij altijd met gaasband, hoekprofielen en gips. Eventueel schuren wij uw gipsplaten ook zodat ze extra glad worden.

Decoratieve afwerking

Denk hierbij aan ‘Betonlook’ in vele kleuren en stylen mogelijk. Keukenbladen, badkamers of wanden in de woonkamer het is allemaal mogelijk bij ons.

Daarom kiest men voor Ardo Stucworld

  • Bekend in Appingedam en omstreken
  • Gespecialiseerd in Spack- en Stukadoorswerk
  • Jong en flexibel stukadoorsbedrijf
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Aangesloten bij de CVW
  • Gekeurde kwaliteitsmaterialen
  • 5 jaar garantie
  • Vrijblijvend een offerte aanvragen

 

Over Ardo Stucworld Appingedam

Wij zijn een jong en flexibel stukadoorsbedrijf gevestigd in Delfzijl/Appingedam dat gespecialiseerd is in Spack- en Stukadoorswerk. Verscheidene cursussen zijn gevolgd zodat Ardo stucworld goede kennis heeft van de materialen en van de technieken die er worden gebruikt en zo kan inspelen op de wensen uit de markt. Met jarenlange ervaring in nieuwbouw, bestaande bouw en verbouwingen zorgen wij ervoor dat wij iedere klus groot of klein tot in de puntjes afwerken! Bekijk enkele referenties van ons.

 

Meer dan alleen stukadoorsbedrijf Appingedam

Naast het stucen zijn wij ook gespecialiseerd in spackwerk, sierpleisters en schadeherstel.

Bekijk ook eens:

Heeft u vragen of wilt u graag advies?

Bel 0634008156 of mail naar info@ardostucworld.nl voor een vrijblijvend gesprek of vraag hieronder direct een offerte aan.

Offerte aanvragen